Nieuws 2023

Voorjaar

Jade van de Haeselaere (geplaatst 18-05-2023)

Het harde werken van Wendy de Groot met Jade van de Haeselaere is beloond met een mooi keurrapport en een "zeer veelbelovende pup" op de clubmatch van de Kleine Munsterlander Vereniging België.

Puppen jachttraining (geplaatst 18-05-2023)

Het begeleiden van de eigenaren en onze pups uit het J-nest hebben we met veel plezier voort kunnen zetten tijdens onze puppen jachttraining.

Het is leuk om als fokker tijdens deze belangrijke weken de ontwikkeling te zien van onze pups. Ervaren voorjagers haalden hun kennis en ervaringen van hun vorige honden weer op. Beginnende voorjagers lieten we kennis maken met de extra dimensie die het werken met een jachthond geeft.

Onze pupeigenaren zetten nu de vervolgopleiding met hun jachthond in binnen- en buitenland voort. We wensen ze daarbij veel plezier en hopen dat ze hun verwachtingen daarbij kunnen gaan waarmaken.

Hierbij een impressie van  onze puppen jachttraining vanaf 8 tot 20 weken.

 

Bij het uitzoeken van de foto’s realiseer je je hoe bijzonder het proces is dat de voorjager met zijn/haar pup doormaakt.
Bij de eerste les hebben de eigenaren hun pup nog maar een paar dagen bij hun in huis en moeten nog heel erg aan elkaar wennen. Bij de laatste les is te zien dat er al zo'n goede band en vertrouwen met hun pup is opgebouwd, dat deze zonder problemen het water ingaat en met de dummy naar ze toe zwemt.

 

Onze pups uit ons J-nest zijn alweer 8 weken geleden uitgevlogen.

 

Hierbij een foto impressie bij hun nieuwe baasjes en vrouwtjes.

 

Ze maakten mooie-, spannende-, ontroerende-, leerzame-, maar ook vermoeiende momenten mee. Waarbij het plezier tijdens deze ontdekkingsreis met hun pup de boventoon voerde.